Konstiga djur..

Detta är ett par väldigt skumma djur... x)








//Izza

NO FUCKING INTERNET!!

Hej! Jag har precis kommit fram till Västervik där min pappa bor (som ni nog redan vet..) Jag är jätte "förkyld" eller vad jag ska kalla det. Feber, hosta och huvudvärk. UNDERBART. Jag tänkte iallafall berätta att vi håller på att byta operatör från 3 till Telia hemma så jag har inte haft/kommer inte ha internet på ca 3 veckor. Det är därför jag inte bloggat om ni undrar. Men nu när jag är hos pappan min kan jag blogga som fasen hela helgen!! Jag skriver ett långt inlägg sen. Måste vila (min underbara förkylning tvingar mig) så vi hörs sen!
Puss //Izza

 
BJUDER PÅ EN HEMSK BILD...


Borås, här kommer jag!

Tja!
Jag sitter och tittar på tv och dricker kaffe. Idag ska jag resa till Ronia i Borås. Efter att hon har varit här en vecka är det min tur att besöka henne<3
Jag har två böcker jag ska hinna läsa denna vecka också, och eftersom jag läser som en kratta ska jag tvinga Ronia att läsa för mig (aa'
VARJE KVÄLL >:D
Idag är det exakt 2 vackor kvar tills jag ska snagga mig! Jag kommer se ut som ett kiiwii!
Nu måste jag ta en dusch och packa min klädar och allt som Ronia har glömt ;)
Pussar alla kiiwii älskare <3

Upptagen!

Hejsan! Förlåt för att vi inte bloggat på typ as länge! Men det har varit as mycket i skolan ett tag. Prov varenda dag och massa plugg. Det kommer faktiskt före bloggen, belive it or not ;)
Men igår var vi i linköping och träffade mysigt folk :) Vi satt på Elsas hela kvällen och hade jätte trevligt. Idag ska jag och natasha åka och lämna Ronia på stationen i Mjölby. Senare vet jag inte vad Natasha och jag ska hitta på. Är sugen på en filmkväll med lite roligt folk men det får vi väl se hur det blir med det ! Nu ska jag titta på när natasha äter =)
Puss //izza



Ronia gästbloggar!

detta är ronia, Natashas Incest syster dåva^^
jag brukar vanligt vis blogga på:
http://TheStoryOfMontichasLife.blogg.se
kolla gärna den medans ni ändå håller på lixom ;)
kom hit till boxholm igår och kommer stanna till på lördag! 
Idag (Tisdag) skulle det vara frilufsdag (enligt natasha: cpdag) sååå, den sov vi bort :D
dock vid 13 tiden skulle vi hämta izzas lillebror så vi följde med henne.
efter det låg vi i izzas säng och gosade med hennes nya katt, mycket trevligt!^^
Imorn blir det tyvärr skola, från 08 till 13.30 ._.
segt men helt okej, jag har ju trevliga människor och mina cigg att umgås med
så jag tror jag överlever ;)
Fredag kommer nog robin och dennis till boxholm.
totaly läskigt o.O
jag hoppas vi hinner med linköping någon dag oxå! ;o
Puss på alla söta bloggläsare! :*

Lögner

Hejsan! Alla ljuger någon gång. Men visst är det jobbigt när man blir anklagad för att juga när man inte ljuger? Så är mitt fall med vissa i Mantorp just nu. De vägrar inse att jag blev slagen flera gånger av samma kille. Men om man vägrar tänka tillbaka på vad som hänt är det lättare att säga att någon ljuger. Det ända jag kan göra är att säga att jag visst blev slagen av en kille med en bandyklubba i ryggen och sparkad på smalbenet. Min mamma och jag pratade om detta för ett par dagar sen och hon tycket att det var väldigt illa av er i mantorp som kommenterar och kallar mig myttare för att jag säger att jag blev slagen flera gånger. Det blev jag som sagt. Men vägrar ni inse eller minnas kan jag inte hjälp er. Men en teraput kan nog ;)
Kram izza

Efterlyses!

Hej! En jätte varm sommardag år 2009 var jag påväg hem från stan med mina föräldrar. När vi närmade oss huset där vi bodde och åkte förbi hagen där hästarna jag tog hand om stod såg vi två stycken nya hästar. Den ena var en smal och eländig fux. Den andra var en guldbrun valack med lång svart man och en blänkande vit bläs. Han var bland de vackraste hästarna jag någonsin sett.
Direkt när jag kom hem ringde jag kvinnan som jag red för. Hon sa att de var två hästar som bara skulle stå där över sommaren. I slutet av samtalet frågade jag vad den guldbruna hette. Athos svarade hon. Hon sa även till mig att jag fick rida dem, men att fuxen var mer riden och lättare att hantera. Så nästa dag gick jag och min låtsaspappa ner till stallet och tog in de båda hästarna. Min låtsaspappa ville rida dem innan jag satte mig på dem eftersom vi inte visste hur de var att rida. Fuxen skyggade och kastade sig in i stallväggen när min låtsaspappa satt upp. han fick kasta sig av för att inte bli klämd mellan stallet och hästen eller för att inte bli avkastad av hästen och kanske trampad på. Vi gav upp fuxen och bestämde oss för att prova Athos. När Martin (min låtsaspappa) satte foten i stigbygeln reagerade inte ens Athos. Han var hur lugn som helst när Martin red iväg på den öppna landsvägen. Han gillade verkligen hästen och jag med. Hon som jag red för sa att de var tillsalu för 6000:- styck. Vi var sugan på Athos jätte länge, men eftersom det inte fanns någon stallplats kvar kunde vi inte. Dagen efter red jag Athos. Jag travde fram över gräsrämsan i mitten av grusvägen. Gud vad jag gillade denna häst! Ett par veckor senare var de båda hästarna borta.
Så nu undrar jag, VEM KÖPTE HÄSTARNA? Har du eller känner du någon som har Athos hemma? Snälla hör av er till mig om ni vet vart han finns! Skulle gärna vilja veta hur han har utvecklats =)
//Izza

Förlåt för svåra ord :)


Izzas spotify lista!

Vi har fått en kommentar om att det finns några som vill se våra spotifylistor! Så här kommer min!
Izza's
Som ni kanske märker har jag VÄLDIGT blandad musiksmak ;)
//Izza


Utmattning och ryggont. Tack så mycket jävla skola!

Jag går upp vid sex på morgonen för att hinna duscha, klä på mig, äta frukost, sminka mig och fixa håret. Jag är trött som ett jävla as på grund av mina sömnproblem, så jag slänger i mig ett par koppar kaffe också.
Jag borstar tänderna, smalar ihop mina böcker, min dator och idrottskläder.
Jag drar på mig jackan och ett par skor och lyfter upp väskan som väger minnst 10 kg och slänger upp den på axeln, så släckar jag lampan och låser dörren. Nu är klockan 07.20
Ute är det 0 grader och det snöregnar och marken är isig. Det första jag gör är att slå om kull och slå i klät och armbågen. Men men, jag tar mig upp igen och hivar upp väskan på axeln på nytt och går till Izabelle.
Innan jag når hennes hus har jag redan trillat ett par gånger till.
Vi går de drygt 3 kilometrarna till skolan. Det blåser och vi kan knappt se var vi är, vi fryser och våra tunga väskor gör så att vi får ont i både ryggar och axlar.
Förbi kör en skolbuss som klappt är fylld till en tredjedel. Men där går vi..!
När vi är framme i skolan är klockan över 8 och alla klasser har börjat.
Våra kläder är genomblöta och håret. Sminket har runnit ner över kinderna och för mig som har astma får direkt svårt att andas när man kommer in i "värmen". Luftvägarna svulnar och slemmar igen.
Vi fixar oss på skoltoaletten så gått det går, och går mot klassrummet.
"Jahopp, sena?"
Vi båda är kalla, blöta, arga och jag svarar:
"Är det så jävla konstigt då?"
Du berättat kortfattat om varför vi är sena och jäveln står där framme och skrattar åt oss!
Varje jävla dag denna vinter har Izabelle och jag tagit oss till skolan såhär. Medans en nästan tom skolbuss kör förbi oss.
Vi får inte åka med! Vi MÅSTE träla till skolan varje morgon.
På eftermiddagen när jag äntligen är hemma runt 15.40 är jag utmattad och min rygg gör ont.
Jag orkar inte mer. Detta för för mycket! Det går ju en bussjävel..!
Vi lever inte på 1800-talet för i helvete!
//Natasha

Underbar låttext

Hejsan! Jag sitter hemma hos Samuel! Han spelar Tibia som alla andra nördar.. Men jag tänkte visa en av de finaste låttexterna jag någonsin hört! Älskar Erik Hassle! Så här kommer hans låt Dont bring flowers after i'm dead...

I'm under pressure
Kicking into overdrive
I'm a loose cannon
I will not make it out alive

See I'm wrapped around your finger
I'm digging in the dirt
I'm so deep into this shit I can taste the earth
'Cause you're running me in circles
I'm running out of breath
But you ain't gonna stop 'til there's nothing left

Don't bring flowers after I'm dead
Don't bring flowers after I'm dead
Save your givings for the living instead
Don't bring flowers after I'm dead

You're a karma killer
Each day I die in a million ways
I cut you out of my life
But I'm too weak by 14 days

I'm wrapped around your finger
I'm digging in the dirt
I'm so deep into this shit I can taste the earth
You're running me in circles
I'm running out of breath
But you ain't gonna stop 'til there's nothing left

Don't bring flowers after I'm dead
Don't bring flowers after I'm dead
Save your givings for the living instead
Don't bring flowers after I'm dead
After I'm dead

When I'm gone, who are you to mourne?
So don't touch me when I'm lying in my coffin
Don't stand there crying as you're watching
Don't put no flowers by my final bed

Don't bring flowers after I'm dead
Don't bring flowers after I'm dead
Save your givings for the living instead
Don't bring flowers after I'm dead
//Izza







Svar på kommentarer om Mantorp

Hej ni arga kommenterare ;)
Blev inte jag slagen? Vem jagade mig över skolgården med en bandyklubba? Ni vet vem. Vem slog mig med bandyklubban? Samma person! Jag tänker inte nämna hans namn men jag hade ett förhållande med killen ett tag efter. Ett lngt förhållande. Ni alla känner honom men har går inte på skolan längre. Nu kanske ni fattar. Så snälla, innan ni kommenterar och nklagar mig för att ljuga, TA REDA PÅ FAKTA.
//izza



I truly love photoshop

//Izza



Blinga mobilen

Tjena! Jag satt precis och kollade lite andra bloggar. Jag ÄLSKAR verkligen att läsa bloggar! Då såg jag att väldigt många har satt på strasstenar,pärlor,glitter och sådant på sina mobiler. Jag tycker personligen att det är väldigt roligt att göra något kreativt av allt. Jag är själv väldigt "pysslig" och sitter hemma och pyntar kort och håller lite på med scrapbooking (:
Men hur praktiskt är det att sätta dessa saker på mobilen och hur länge håller de? Är det någon som kan svara på de frågorna? Men på en blogg läste jag att hon hade betalat över 800 för att blinga mobilen!? Overpay är inte min grej brukar jag säga.. xD
Här får nig några bilder på hur det kan se ut :D
//Izza





Elvis

Hejsan! Jag tänkte lägga upp lite fakta om en sjukt snygg och kunglig snubbe! Nämligen Elvis! 

Elvis Aaron Presley, född 8 januari 1935 i Tupelo i Mississippi, död 16 augusti 1977 i Memphis i Tennessee, var en amerikansk rocksångare, musiker och skådespelare. Han är en av 1900-talets mest framträdande underhållare och kallas ofta The King (Kungen). Elvis Presley har sålt över en miljard skivor världen över.

Fram till sin död uppträdde Presley på otaliga platser runt om i Amerika. Han hade en turnéstart inbokad den 17 augusti 1977, men hittades livlös på badrumsgolvet i Graceland dagen innan turnéstarten av sin dåvarande flickvän Ginger Alden. Återupplivningsförsöken på Elvis misslyckades och han förklarades död den 16 augusti 1977 klockan 15.30 på sjukhuset Babtist Memorial. Vid obduktionen fastslog man hjärtfel, men själva orsaken blev aldrig helt klarlagd. Det står dock klart att det var ett långvarigt och intensivt missbruk av främst receptbelagda tabletter som bröt ner honom. Presleys enda barn, dottern Lisa Marie Presley bodde på Graceland natten då Presley dog. Han och exhustrun Priscilla hade delad vårdnad av Lisa. Ett av Presleys två privata jetplan (båda finns att beskåda på Graceland) är döpt efter dottern Lisa-Marie.Efter Elvis död har det uppstått rykten om att dödsfallet skulle vara iscensatt och personer har uppgivit att de sett honom runt om i världen





//izza


Manliga dofter!

Hejsan svejsan! För ett tag sedan lovade jag att jag skulle lägga ut tips på manliga parfymer för de manliga läsarna! Här kommer de...

1. Farenheit - Luktar extremt gott och väldigt manligt! En väldigt stark lukt som sitter kvar hela dagen. Den är dock ganska dyr 469:- för 50 ml. Christian Dior är skaparen bakom parfymen

2. Fuel for  - Min absoluta favorit! Luktar helt underbart! En blandning mellan sött och manligt. Den luktar också, precis som ovanstående väldigt manligt. Kostar 249:- för 30 ml och skapad av Disel

3. Eternity - Denna är inte lika manlig enligt mig men luktar väldigt fräscht! Den luktar mycket mandarin och basilika. Trots en konstiga kombinationen luktar den gott! den kostar 369:- och Calvin Klein skapade den

4. Hearts and Daggers - Åhh denna luktar så gott! Den luktar päron! Inte jätte manlig men gud vad den luktar sött och gott! En dyr men prisvärd parfym! 449:- för 100 ml. Släpptes i butik 2009 av Ed Hardy

5. Del Mar Caribbean Edition - En manlig och jordig doft. Den luktar Cederträd och svartavinbär. En helt okej parfym till ett ganska högt pris. 349:- för 90 ml. Lanserades av Hugo Boss år 2007

6. Emporio Remix Homme - En parfym med en doft för alla åldrar. Den luktar int3e för mycket och den märks bara som en härlig mjuk doft som sveper genom rummet. 219:- BILLIGAST av Armani






//Izza


Boktips!

Jag har läst en bok som heter Sorgfjäril av Ingelin Angerborn! Den var helt underbar. Jag tänkte visa en liten resumé! Hoppas ni läser den!

Spöken, finns dom? Nej, blir det välmenande vuxensvaret, i varje fall i vårt hörn av världen och tiden. Önskar barnen annan respons får de uppsöka det reservat för oliktänkande som utgörs av barn- och ungdomslitteraturen, där det ofta finns en mer inkluderande hållning gentemot utmarksfenomen. En vidgad vy som kräver skärpt blick av författaren för att det inte ska bli spekulativt och klyschigt.

Att det mystiska är känslig materia vet Ingelin Angerborn och i hennes mellanåldersbok Sorgfjäril tilldelas det övernaturliga en viktigare funktion än som ytlig nervkittling. Tolvåriga Alice tvångsförflyttas ut på landet till ett kråkslott som mamman och hennes nya man uppfattar som charmigt. Själv känner hon att något är fel – förutom det uppenbara faktum att kompisar och pojkvännen Leo numera befinner sig 40 mil bort. Huset, som stått tomt i flera år, bjuder motstånd mot det moderna livets attribut. Telefoner och internet beter sig nyckfullt, vilket gör att Alice känner sig ännu mer isolerad.

Lindring i sorgen kommer från ett oväntat håll, nämligen en fjäril som flickan aldrig sett maken till förut. Det är en Sorgmantel som håller sig i närheten av henne och som förmedlar inte bara hopp utan också kunskap om en olycklig förhistoria som hotar att upprepa sig.

Sorgfjäril är inte särskilt originellt uppbyggd, Angerborn förlitar sig på ett gäng välanvända spänningsskapare. Fast det har ingen större betydelse. Författaren lyckas blåsa liv i människor och miljö och som läsare dras man blixtsnabbt in i denna utvidgade verklighet som bildar ett ekorum för huvudpersonens starka känslor av främlingskap och längtan efter närhet och mening.

//Izza


Fetichism

Tyska, med vikarie. Det betyder en hel lektion åt bloggande, facebook, emocore och bilddagboken. (y)
Igår var det en skumm, 26årig person som skrev till mig på emocore. Läs hela konversationen nedan:
"Han": är du intresserad av att tjäna mellan 2000 - 4000kr i månaden på att sälja dina använda strumpor mm
"Jag": är du seriös? o.O
"Han": ja jag är seriös
"Jag": hur går detta till? o:
"Han": jag tex säger att jag vill ha 3 par strumpor och sen kommer vi överänns om priset och jag sätter in pengarna eller skickar dom till dig och sen skickar du sakerna till mig
"Jag": jaha. Får jag fråga vad du ska ha strumporna till?
"Han": lukta på när jag onanerar mm
"Jag": ööh, jag tror att jag skippar det.;)
"Han": ok
Nä jag hade ingen lust att lämna ut adress eller kontouppgifter till någon läskig fotfetichist x)

Psykistsjuk eller bara mänsklig?

Hej igen bloggen! Jag tänkte spåna vidare på Natashas ämne om tvångstankar. Jag har räknat ut att jag har 113 st. Det anser jag som ganska sjukt. Jag har läst att alla människor har tvångstankar och att det är fullt normalt! Men till vilken gräns? Jag brukar säga såsom att man går igenom faser i livet. Jag har fasnat lite på depp-stadiet och känner mig bara sämre och sämre. I början var jag jävligt lycklig och hade inget att klaga på. Men ett par år senare sitter jag hos BUP med uppskärda handleder. Vad händer med mig egentligen? Jag hyser hat åt folk jag tyckte mycket om förut. Jag känner mig inte lika levande. Jag skulle gissa att de flesta psykologer skulle kalla koppla ihop det med att min pappa flyttade ifrån oss när jag var fem (tror jag skrivit om det tidigare?)
Men jag skulle koppla det till rent dåligtmående. Jag vet faktiskt inte varför jag blivit som jag är. Jag kan inte sätta ord på vad som orsakat detta. Men det som får mig att må sämst är att alla får uppfattningfen av mig som en elak människa. Jag är bara en väldigt ärlig och ironisk människa. Jag vet att väldigt få kan hantera sånt men be mig tona ner då istället för att bryta kontakten med mig. Jag hoppas ni förstår mig lite nu.
Kramar Izza


Klädtips efter kroppsbygnad

Hej! Jag har så sjukt tråkigt på elevensval att jagt måste tipsa om något som gör mig glad! KLÄDER!

1. Väldigt smal - Lager på lager! Mycket färg och kontraster!
2. Smal - Tajt som framhäver former. Tajta linnen och skinnyjeans är dins bästa vänner
3. "Normalbygd" - Slappt kombinerat med åtsittande. Ta tillexempel en stor T-shirt med tajts till
4. Kraftig - Neutrala färger och midjebälten blir superhett iår! Framhäv former med en uringning
5. Tjock - Blusar med fin V-ringning och snygga jeans som sitter åt. Mycket färg men undvik rött och orange!


1. Lång överkropp - Höga byxor med en stor istoppad blus mycket halsband kan öven göra överkroppen mindre
2. Kort överkropp - Låga jeans eller kjolar med något tajt upptill. Satsa på sjalar och låga baggyjeans med ett tajt linne


1. Blek - Använd inte förmycket färg som många säger. Då blir kontrasten för stor. Satsa på rosa och biege. Rött och svart kan också funka
2. Ljus - GULT! Gult är riktigt hett iår och kan användas främst av ljusa människor! Matcha med vitt eller grått
3. Mellanhud - Lite dämpade färger dom svart, grått, biege, vitt och ljusrosa. Chocka gärna med någon färgstark detalj! Som ett hårband eller smycken.
4. Mörk - Du som är mörk ska satsa på alla färger utom svart eller brunt. Orange är din färg)




KOMMENTERA GÄRNA :)

//izza
 



Experiment

Hejsan! Jag har tänkt på en sak. Alla säger ju att pengar går från så många händer runt om hela världen. Jag har funderat på att försöka märka en peng och sedan betala med den och se om jag någonsin får tillbaka den eller om någon i min vänskapskrets får den.
Min plan är då alltså: Jag tänker märka 5 femmor, 2 tjugor och 1 tia. Sedan ska jag betala på olika ställen i östergötland med dem. Jag tänker inte berätta för någon hur pengarna ser ut för då kan folk fuska och säga att de hittat en fast de gjort den själv. Jag tänker ha olika priser för att hitta pengarna också. Att hitta en femma ger högstapris eftersom det är minsta pengen i värde.
Jag tänker låta det gå ett år innan jag avbryter experimentet. Då ska vi se hur stor chansen är att man får tillbaka samma penga, eller att någon man känner får den. Jag är väldigt pepp på att göra det här! Det ända jag kan säga är att pengarna är märkta! Inte sönderrivna i kanterna elelr liknande. Om du hittat en peng skriver du till mig privat och beskriver pengen du hittat. Jag skriver när jag lämnat ut den första pengen.
Lycka till!

//izza

Vem vill ha gratis smink?

Tja, Natasha här! Jag blev medlem på en mycket bra sida! Där du FÅR smink helt gratis!
Bli medlem du också!

http://www.gratismakeup.se/?r=251360


Du får HELT gratis smink och jag tycker att du tar och blir medlem nu på en gång. Du kan bara vinna på det!
Det finns inga hakar på något vis.

BLI MEDLEM NU!



Lasagneafton med bästa!

Hej! Jag sitter i Natashas säng och väntar på att vår underbara vegetariskalasagne ska bli klar! Det ska bli super gott kan jag lova er. Ikväll ska vi äta som fan och kolla på tv. Massa mys! Vi får paj till efterrätt som hennes mamma lagat. Senare har jag ingen aning om vad vi ska göra. Men troligtvis ska jag sova här!
Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag men jag har verkligen sovit bort den senate veckan. Men nu ska jag komma igång igen! Igår var jag iallafall i mantorp som jag skrev om tidigare. Det var jätte mysigt att träffa min älskade Hannah igen. Btw fyller hon år idag! Grattis älsklingen min!
Så snart ska vi njuta av våran lasagne. Ha det så bra!
PUSS/Izza

Tourettes syndrom?

Min mor berättade om en föreläsning hon var på, om tourettes syndrom med en man som själv led av det, och sedan spann vi iväg på ämnet tvångstankar och fobier när vi gick här och tittade på byxor. Jag har en del själv, och som påverkar mig dagligen faktiskt. Inte så dramatiskt men till viss del.
  • De mest extrema är väll min fobi för en viss typ av sked. Det är en speciell form som äcklar mig nått extremt. När jag ser en så ryser jag till och måste torka av mina händer på tröjan eller byxorna.
  • När jag sitter still så luktar jag alltid på ovansidorna av mina händer, och om de inte lukter rätt gnuggar jag läpparna mot dem till se gör det.
  • Jag måste knycka på nacken i bland annars känns det inte som om jag kan andas.
  • Om jag är på ett offentligt ställe och jag fastnar med blicken på någon så måste jag ge den personen en påhittad identitet.
  • Om en person har ett dammkorn, en ögonfrans eller något liknande som sitter i ansiktet måste jag antingen se till att det försvinner eller gå där ifrån. Om jag går brukar jag stänga ögonen, hålla för öronen och skaka på huvudet för då försvinner bilden ur mitt huvud också. Det gäller allt jag stör mig på.
Call me crazy! :D
Har ni några tvångstankar eller fobier?

Pelle Sandstrak har skrivit en bok om sin sjukdom, Mr Tourettes och jag, och det kommer också bli en film.
//Natasha


Dag i provrummen !

Idag tog jag en tur till stan o köpte ett par byxor o två BHar, för det är ont om båda delarna i min garderob. ;)
För ett tag sedan köpte jag ett par byxor på Gina Tricot som höll ett par gånger typ! Jag köper visserligen sällan kläder där men du kommer jag ALDRIG köpa där mer. Det är skit kvalité!
Nu köpte jag ett par på Carlings eftersom de hade underbar rea <3
Jag hitta underbara BHar på H&M som satt perfekt. Nu har man 75C då ;) Jag tycker faktiskt att det är lite kul eftersom för två år sedan var jag en 65AA. DE NI! Fast det var på den tiden jag bar liten och extremt underviktig.
Aja, tillbaka till ämnet. Jag tittar på Lindex för HBar först men det fanns inte en enda C-cupa någon stans! o:
Det fanns 75A, 75B, 80B och sen fanns det bara 80DD. Jag har en känsla av att se säljer av för att få in ett helt lass nya BHar. Kan va så ;)
//Natasha


I'm fockin' brittish! 8D

Nu sitter man här och dricker te. Det måste man ju göra när man är brittisk ;)
Jag ska berätta lite om mitt ursprung hade jag tänkt.
Min mamma är svensk (lite norsk) och min fader är brittisk/irländsk.
Mitt första år i livet bodde jag i Spanien, där mina föräldrar träffades. Sedan flyttade vi till London och där bodde jag tills jag var fem år. Sen skildes mor och far, så mamma, jag och syster flytta till Sverige.
Mitt första språk är engelska, och mina äldsta minnen är från London och minnen av min farfar. Jag saknar London mer för varje dag som går. Jag ville aldrig flytta till detta, enligt mig, hemska land. Det är anledningar till att jag kallar mig brittisk och inte svensk-brittisk.
//Natasha
I'm fockin' brittish! 8D

Jag vill ha skägg :3

Denna vecka har känner sig Natasha myspysig. :3
Jag har inte "orkat vara alternativ" helt enkelt. Nä, men det har blivit mjukisbyxor och stora tröjor, och så har jag haft mitt hår uppsatt. All min morgon energi har jag lagt på mina nu perfekta ögonbryn! Jag överdriver inte det minsta ;) Eftersom jag tänker följa mina hårplaner så känner jag ett behov av att fixa dem i stället.
ÅH, JAG SKULLE VILJA ODLA SKÄGG. DET HADE VARIT GRYMT EPIC! 8D
"DU HAR MJUKISBYXOR OCH VIT T-SHIRT! Det har jag aldrig sätt dig ha förut... å vi har känt varan sen vi var 6! oj oj oj.. " (citat av samma person som mommentera izza's bröst(y')
Lite bevis på att detta är mycket sällsynt people!
/Natasha

Grova ögonbryn?

Nu är det så att jag har en svullen halsmandel som ser ur som en liten cancerknöl på halsen -.-
Den har varit svullen i flera dagar nu och jag är trött på den! Aja, till nått helt annat. Jag fixa mina ögonbryn idag. Jag brukar inte göra det så ofta eftersom jag har ljusa ögonbryn som knappt syns.
I vilket fall som hällt så hade jag lite kul med sminket och testa lite mörkare och grövre bryn. För mig ser det bara ovant ut, men va tycker ni?
Ignorera det faktum att jag ser hög ut x)

Mantorp

hejsan morsan hejsan stabben, här är brev från älsklingsgrabben!
Jag kom precis hem från Samuel och fick sån jävla lust att blogga alltså! Så jag tänkte berätta lite om mitt förflutna.
Innan jag flyttade dit jag bor nu bodde jag i Mantorp. Dock bara i två år. Men iaf, När jag började där vart jag mobbad och slagen. Jag hade det verkligen eftersom jag blivit mobbad nästan hela livet. Jag sa till en fröken efter två veckor av psykisk och fysisk smärta. Då kom det fram att eleverna störde sig på mig efter som jag "vågade prata" Dom ansåg att som ny måste man vara tyst. Man fick inte försöka bli vän med någon för då ansågs man som dryg. Men efter att tag var det uträtt. Sedan fick jag vänner och allt blev bra. I 7:an hängde jag fortfarande ihop med den ända vän jag fick när jag började i mantorp från början, Hannah. Hon och jag har varit vänner i 3 år nu. Men i 7:an blev jag mer och mer populär bland de äldre killarna. Troligen för min stora byst. Men jag blev tillsammans med en kille som hade rätt så mycket status och då började jag verkligen få respekt. Jag trivdes med mitt nya jag och börja playa runt bland de äldre och intresserade killarna. Tillslut vart alla tjejer emot mig eftersom jag hade så många killar efter mig jämt. Men det löste sig också med tiden.
Nu i dag älskar jag mantorp och mina vänner där. Jag ska dit och hälsa på på Fredag!
//Izabelle


VI SOM 45 ÅR GAMMLA OCH DROGBEROENDE!


natasha




IZZA


Otrohet

Tjenare bloggen! Jag sitter framför min dator och chattar. Skit tråkigt. Älskling åkte precis så har inget att göra och en klump i magen... Jag tänkte bara fråga er vart gränsen för otrohet går? Går den vid en kram,nakenbilder,kyss eller ett porrigt telefonsamtal? Vart? Inte för att jag själv har några planer på att vara otrogen. Men jag undrar bara. För mig går gränsen för otrohet vid en puss på munnen av det motsatta könet eller samma om man är lesbisk/Bisexuell. Men mellan två tjejer som är bisexuella eller en av dem är lesbisk kan det ju fortfarande vara på vännivå.
Men till en annan fråga. Om ni hade varit otrogna, hade ni berättat det för er partner eller bara fortsatt som vanligt? Jag tror att det är en ganska vanlig tanke hos dem som "råkat" göra något med någon annan. Men jag själv hade inte berättat det om det bara var en impuls grej. (fegt av mig) Men hade det varit så att jag hade fått känslor för den andra hade jag ju varit tvungen att berätta. Men nu vill jag höra era åsikter och kanske upplevelser?!
Kram izzaaaaa

Hairstyles 2011

Natasha skriver!
Jag har varit sjuk här i några dagar, eller jag är fortfarande sjuk. Men du är jag å pass pigg att jag orkar ta mig upp ur sängen.
Jag tänker blogga om någon som ligger mig varmt om hjärtat, det vill säga trender inom hår och hårmode.
De bästa och mest trendiga sätten för långt hår är lager och (om du har) naturliga lockar, eller draget bakåt på ena sida för en mer glamorös look.
The ballerina bun för de långhåriga som vill sätta upp sitt hår. Allt från hårt tillbakadragna, höga knutar till slappa lågt hängande.
Det finns så mycket variation i korta frisyster, men jag ska göra mitt bästa för att få med så mycket av det som möjligt. Det viktigaste om du ska klippa en kort frisyr är att vara noggrann med att frisyren bör komplettera dina ansiktsdrag. För korta frisyret är inte klippningen alltid med viktigaste utan styling och skulptering är det som ger din korta frisyr det moderna och trendiga.
Om du söker en förändring och är villig att experimentera skulle jag rekommendera en av dessa frisyrer. Låt ditt hår vara längre fram till och få en sexig vågad punk look.
Det finns ingen begränsning för hur mycket man bör skulptera och styla sitt hår. Det är bara din egen smak som gäller nu.
De här var bara några av 2011 hårtrender. Om det är något ni tycker att jag har glömt eller borde blogga med om är det bara att kommentera.
Tack för mig //Natasha


RSS 2.0